streda, júla 27, 2005

Mirror mask

prave som zhliadol tento trailer a som dooost uneseny. najprv to vyzeralo ako nikdykde (neverwhere - Neil Gaiman) a uprostred traileru som sa dozvedel ze prave tento clovek (Neil Gaiman) k tomu napisal pribeh.

ukoristene via FFFILM

Windows genuine

microsoft sa rozhodol testovat trpezlivost uzivatelov. a to tak ze si vraj kazdy kto chce downloadovat z microsoftej stranky musi dat overit pomocou activeX skriptu ci ma legalne widle. i uzivatelia sa teda zamysleli a odpovedali pomocou uzivatelskych skriptov pre webove prehliadace. konkretne greasemonkey (extenzia pre firefox) a trixie (greasemonkey pre internet explorer). konkretne na tejto stranke najdete konkretne skripty na oblbnutie neuveritelneho windows genuine testu :-) reverse engineering rulez.

utorok, júla 26, 2005

Dobojovane!

dolietane, dobodovane, dofotene, douploadovane a taktiez dopite (co sa redbullov tyka). hotovo. dufam ze sa nasledujucich niekolko mesiacov nebudem musiet ukazat na letisku. a tak isto pomaly dobojovavam na nasom ustave (rozumej UKF nitra). stahujem sa (pracovne) do bratislavy spat do slovenskych aerolinii momentalne pevne drzanych a vedenych rakuskym austrianom. volako si zase budem musiet zvyknut na skore ranne vstavanie.