štvrtok, júna 14, 2007

streda, júna 13, 2007

Digmia corporation



"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile." -- The Borg, Star Trek: First Contact (1996)

Nokia 6110 navigator & prvý šťastný majiteľ

chcete byť stále free, cool a in? potrebujete byť stále online ? tak táto nokia je pre Vás. ponúka všetko čo potrebujete okrem Wi-fi a qwerty klávesnice. To znamená Symbian series 6 v.3, Quad band (čiže sa pravdepodobne dotelefonujete aj v japonsku), SIP klient integrovaný, MicroSD kartu, HSPDA, UMTS, EDGE, GPRS a iné skratky. V digmii sú prvými šťastnými užívateľmi oryon & juraj. keďže prítomný je len juraj tak foto má len on :-)



Zakúpite u všetkých predajcov na slovensku asi za dva týždne. ešte zopár fotiek nech to nieje suché.





pondelok, júna 11, 2007

Wilsonic 2007

Úplnou náhodou som sa rozhodol, že v piatok sa zúčastním festivalu Wilsonic 2007. Najviac som bol v ten deň vytešený z Birdy Nam Nam (4-ria Dj's a skrečujú o dušu spasenú). tu je zopár fotiek čo sa mi podarilo. bohužiaľ počas koncertu Nouvelle Vague mi došla batéria na foťák. takže čo mi treba nabudúce? Určite ďalšiu batériu a samozrejme iný objektív ako môj kiťák 18 - 55. btw. ďakujem ei za chvíľkovú zápožičku skla 85 mm.







ďalšie foto z wilsonic 2007

nedeľa, júna 10, 2007

Starship Troopers majú čudnú inštaláciu

najsamprv bolo treba poriadne poupdatovať windows, lebo už samotný setup zhúkal hneď na začiatku. Po prekonaní tejto malej obštrukcie sa objavil nový a o to závažnejší problém. Setup náhodne zhúkal uprostred kopírovania súborov na disk s tým ze I/O error a koniec. Zistil som že DVD-rom má z mne neznámeho dôvodu nastavený PIO mód na zbernici. Tak som ho teda zmenil na nejaké to UDMA ale veľmi to teda nepomohlo. Riešením bolo vytiahnuť DVD z mechaniky niekde predtým než onen error nastal. Toto som spravil asi tak 3x počas inštalácie, ktorá nakoniec prebehla tak ako mala. Ale gameska je celkom zábavná, samozrejme až na ten install.