štvrtok, novembra 04, 2004

Roztrhnute vrece a restarty

v poslednej dobe nam microsoft uvolnuje nejako vela updatov. co mi nejako neprekaza. vadi mi vsak ze kazdy jeden update si vyzaduje restart systemu. a este viac mi vadi ked sa toho restartu dozaduje v pravidelnych asi 10 minutovych intervaloch. nieje nic lepsieho ako mat nieco rozrobene a win si vyhodi svoje okienko ci naaaaaahodou ako nechcem restartuvat system. preco este nerozriesili taketo veci? nemozu to spravit ze sa restartne iba dany service s ktorym update suvisi? ale to by sme asi chceli prilis vela od microsoftu.

Tiscali.cz downloads nepristupne

jediny server z ktoreho bolo mozne stahovat subory naozaj velkou rychlostou (okolo 5 MB/sec) vymkol downloady uz aj pre slovensku republiku. otestovane na deme flatoutu. v diskusii zazneli aj navrhy ako bittorrent, ale tiscali sa mu z mne neznameho dovodu brani ako cert svetenej vode.

utorok, novembra 02, 2004

Sony Ericsson T610


nuz tot je moj novy akciovy telefon sony ericsson t610. po zhruba 10 minutach tvrdim ze na staru nokiu 7650 nema. chyba mu ta variabilita symbianovych telefonov na ktoru som si akosi zvykol. tiez mam problem s tym ze mi nesedi v mojej velkej medvedej ruke (co vsak nepokladam za velku nevyhodu na ktoru sa neda zvyknut). ma vsak skoro vsetko co ma telefon mat. irda, bluetooth, vela farieb na displeji, fotoaparat, MMS atd. a vzhladom na ponuku od pomarancoveho operatora to bola asi najlepsia kupa v pomere cena/vykon.
posted by Fifteen

A zideme sa na caji o piatej

v tychto dlhych jesennych a nadchadzajucich zimnych veceroch je potrebne sa niecim poriadne zohriat. jednym z moznych rieseni je dobry teply caj (ale aj becherovka s grapefruitovym dzusom posluzi :-) ). napriklad millford zimna zmes. alebo to cim ma ponukol priatel wenco. zeleny caj z kaktusovych vyhonkov plus jasminove kvety. no proste parada.