piatok, novembra 24, 2006

Aeron Kreslo - ergonomicke kreslo vladcu sveta

nasiel som nasledovnika mojej skromnej otocnej stolicky pri pocitaci. preco ale stoji 24000? kua ale ja to chceeeeeem. pripadne jednu ktora sa vola emotion a je zo slovenska. stoji tolko co aeron.

Turkmensky Alabai - 65 kilogramove teliatko

inak sa nazvat taky pes neda nazvat. ma skoro jeden rok (cize v podstate je to mlady havo) vysku okolo 60 cm a vahu onych spominanych 65 Kg. turkmensky alabai (alebo vraj vseobecnejsie oznacenie stredoazijsky ovciak). na pocudovanie celkom chytry havino. mam ho zhruba na mesiac lebo brat ide prec. doniesol k nemu 40 Kg potravy, vraj by to malo stacit. take granulove volaco. budu vraj nepotrebuje, ma rad zimu (ja len spoza okna). dnes som s nim bol na prechadzke a havo viac menej urcoval smer chodze. a to nie som ziadna padavka :-) fotoze doplnim.

štvrtok, novembra 23, 2006

Google adsense podruhy krat

Rozhodol som sa na podnet kolegu trocha sa povrtat v Google Adsense. tak som zmenil miesto baneriku z vrchu na pravu stranu. moj total earnings sa zatial rovnaju krasnemu jednemu centu :-) takze ked budem poriadne klikat mozno sa mi podari za 10 rokov nazhromazdit prvych 100 USD na vyplatenie seku.

update: iii bistu uz mam zarobene 0.34 dolara :-) ... zaujimave. len neviem preco sa mi tu doma nezobrazuje ziadna reklama. zeby sa vyberala nova reklama ? ...

utorok, novembra 21, 2006

Uzivatelske styly pre firefox

co to je? prisposobenie si akejkolvek stranky pomocou CSS za pomoci rozsirenia Stylish pre firefox. na stranke userstyles.org si uz len staci vybrat prihodny styl ktory sa paci, pripadne ked je clovek schopny tak si spravi aj vlastne (no ja to niesom). zo vsetkych ma oslovil modry google, tmavosede videos a images (tiez google) a tmavy youtube. plus rozne vychytavky ako fluidny digg a ine.