sobota, júla 09, 2005

Spravodajstvo z letistneho HQ

dnes sa oficialne zacinaju majstrovstva europy v bezmotorovom lietani nitra 2005 (european gliding championship nitra 2005). dnes o 18:00 bude ucinene oficialitam zadost na divadelnom namesti v nitre spolu s nejakymi ukazkami lietadiel (v pripade prajuceho pocasia). svoje HQ mam zriadene na vezi janikovskeho letiska s krasnym vyhladom na okolite dianie. vsetci navstevnici su vitani.

štvrtok, júla 07, 2005


nocna navsteva utvaru 4405 za ucelom rekovalescencie armadneho pocitaca. dufam ze sa tety potesia ze uz nemusia zdlhavo odklepavat chyby instalacie pri starte pocitaca :-) a pozdravujem spravcu pocitacov.
posted by Fifteen

wacom intuos III v plnej krase
posted by Fifteen

Wacom intuos III

sa nam ocitol v kancelarii a tak sme si povedali ze ho troska (cca. 20 min.) potestujeme kym nam ho ukoristia. XP si ho nasli na prvy sup. bez instalacie driverov funguje ako obycajna mys, bez pritlakov a ostatnych specialnych ficur. po nainstalovani drivera okamzite daju nastavovat sily pritlakov, tlacitka na tablete, kustomizacie pre aplikacie a vobec vsetky tie veci koli ktorym si bezny clovek kupuje tablet. vo fotosope sme preskusali ale nejako nam este nesli pritlaky po chvilke hrabania sa v brush menu sa pritlaky celkom fajn rozbehli a tak isto aj sila kreslenia no a potom uz cosika kreslit je naozaj parada. prvy dojem, nadherna preciznost + 1024 pritlakov = zahodit mys von oknom pri kresleni. celkovy dojem 1*.

pondelok, júla 04, 2005


a finalne poradna monitorova bedna navrchu ...
posted by Fifteen

dalsi obrazok s celkovym pohladom na krabicu , klavesnicu, mys a vlavo je kamera !!!
posted by Fifteen

tak toto som zhliadol pri instalacii (neuspesnej) wifi spojenia letisko - hrad. pod stolom lezala nenapadna modra kovova krabica so zvlastnymi koncovkami. SGI Indy. druhy krat nazivo videny Silicon Graphics (prvy krat to bolo na cofaxe konkretne Octane 2 tusim) jediny problem bol chybajuci kabel k monitoru v tej dobe 19''. proste masaker
posted by Fifteen

nedeľa, júla 03, 2005

Wireless z letiska

kedze nasledujuce dni sa budem pohybovat po nitrianskom (respektive janikovskom) letisku a budu tu prebiehat majstrovstva europy v bezmotorovom lietani, bolo potrebne zriadit wi-fi hotspoty aby sa cudzokrajnici mohli skoro volne pohybovat po letisku a spokojne netovat. takze budu tu (zatial) dva hotspoty. jeden na vezi a druhy v hangari. SSID by mali mat letisko1 a letisko2, cize kto ma cosika wireless a bude sa pohybovat v dosahu tychto AP, moze sa citit online.