sobota, marca 26, 2005


prvy briefing na pribina cupe. v popredi projektor v pozadi recniaci bracho.

update: takze pre dnesok bola disciplina zrusena bo pocasie si nenaslo cestu do nitry a potvrdilo sa pravidlo o zhromazdovani plachtarov a dazdi.
posted by Fifteen

poctivo ukradnute z letistnej webkamery. a vyzera to ze dnes sa vobec nepoleti. podla hodnovernych tvrdeni (bracho prisiel z meteoru) sa budeme drzat pri zemi az do pondelka. smutne.
posted by Fifteen

piatok, marca 25, 2005


bycikel mooooj novy krasny nadherny :-)
posted by Fifteen

Pribina Cup 2005 Nitra

mam pred sebou tyzden dovolenky a k tomu medzinarodnu sutaz v bezmotorovom lietani na ktorej budem ako vypomoc pre veci technicke a veci sportovej komisie. dnes sa cely kolotoc pomaly zacina, ale zatial tu vladne celkom pohoda. mam prineseny vlastny komp takze sa budem snazit priniest nejake info o celom diani plus aj nejake fotos ak bude cas.

New bycikel mam!!!

odmlcal som sa nadlhsie koli navalu prace, jarnej unavy a vobec. za ten cas som si stihol kupit novy bike ktory dufam bude sluzit dlho. zatial ma z neho boli zadnica a stehna si to tiez volajako uzivaju. posledny vybeh na liecebak potvrdil moju domnienku o mojej biednej kondicii :-) ked som skoro vypustil dusu. nie na bycikli ale tu svoju (zdravim elfa a tomasa s ich trpezlivostou nad mojou trpiacou osobou).