utorok, septembra 20, 2005

Ach budem aj ja realitny?

nevyhnem sa tomu nikde. vsade same reality shows (RS). jeden z tych zaujimavych nazorov najdete u nowella, dalsi i ked nie priamo zasahujuci do tychto udalosti je rony . ale aby som aj ja povedal co uz ma trapi. zacinam byt presyteny masirovanim mojej mysle. ja by som si uz naozaj aspon na chvilu prepol na one CZ SK shows, ale nemozem. doma mam iba satelitne programy. nijaky SK ani CZ program doma momentalne nemam. vsetky udalosti co sa udeju cerpam z inetu a tu vsetci fuuuurt dokola pisu iba o tom kto kde s kym a co robili (to bola aj taka hra ze kazdy dopisal nieco a vznikla haluzna veta). momentalne si pripadam ako v tom vtipe s tajnymi agentmi pricom jeden zabudol zverene tajne informacie a trieska si hlavu do steny ze nech si spomene. minuly rok som poctivo odolaval vsetkym tym uzasnym superstar, tanecnikom, mojsejovcom atd. (doplnte si akykolvek program ktory sa skryval za nazov "reality volaco"). teraz by som privital chvilu kludu. len taky informacny sum. dufam ze to u mna prerastie do absolutnej apatie voci RS. alebo by som privital taky kratkodoby babylon. zmatenie jazykov. nikto by nikomu nerozumel. priznavam ze som ovplyvneny knizkou "Snih" od Neila Stephensona, ale nachvilu by to mohlo byt celkom zaujimave.

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Nejak moc to nebavi ani mna. A stretavam viac ludi, ktori maju podobny nazor. Bolo by asi terno, postavit TV stanicu, ktora sa bude podobnym somarinam vyhybat :-)

max

Fifteen povedal(a)...

smola discovery uz existuje :-) pripadne nejake spravodajske stanice ... :-) alebo ked mas dost tukesov tak HBO ...

Anonymný povedal(a)...

si drsny, ale ja som myslel, tie nase :-)(ruskizu,jooooooj), kablovku mam, ale aj tak velmi nie je kedy

Fifteen povedal(a)...

markiza vie uvadzat perly. ako napriklad Mononoko Hime (princezna mononoke) o 9 rano v nedelu ako detsky program (sag je to kreslene) :-) no ale ine ... SK programy su viac menej aj tak nepozeratelne hadam okrem STV2 (aj s jazzmanmi) ... k rozhlasovym staniciam ... zanikom ragtimu tu zanikla alternativa. ostavaju tu mozno uz len lokalne stanice ale vzhladom na ich lokalnost nemam sancu pocuvat. takze momentalne som zakysnuty medzi expresom (koli trafficu), funradio (este trocha drzia status svoj ale inac straaaasny mainstream), a B1 (v praci koli kolegovi - nikdy nepreladuj radio kolegovi - zasada c.1 )

Anonymný povedal(a)...

Mam to ja ale stastie, nemusim pozerat reality show co bezia v telvizii na Slovensku. Inak by ma asi porazilo keby som si nepozrel nejaky film. A za ten tyzden co som doma ns SK tak tv prakticky nepozeram. V UK sa tymto show zasadne vyhybam, bud nejaky filmik na Sky Movies alebo nejake dokumnety... Fifth nezavidim ti to co je okolo. Sem tam som si pustil nejaek slovenske inet radio a je to uplne hrozne. Neda sa to vobec pocuvat. Zlate BBC1.

Fifteen povedal(a)...

kua si na SK a ani sa neozves ? :-) v poslednej dobe zistujem ze na TV nemam ani nejak vela casu ... ale ta masaz je riadna